Otvorimo Srce - koncert Jasmin Stavros

Sljedeća vijest prenesena je sa portala Udruge-Vincenca:

U subotu 27. kolovoza 2011. godine , u organizaciji Udruge navijača Zmaja "Red Dragons", održan je humanitarni koncert pod nazivom “Otvorimo srce” na kojem je nastupio Jasmin Stavros i bend Naranča.

Jasmin Stavros se velikodušno odrekao svoga honorara, a sav prihod s koncerta namjenjen je kupnji dizala koji omogućava ulazak u more osobama s posebnim potrebama. Dizalo će biti postavljeno u uvali Prigradica.

Neumorni Jasmin Stavros pjevao je do ranih jutarnjih sati redajući hitove iz svoje bogate glazbene karijere. U odličnoj atmosferi vesela publika pjevala je i plesala  zajedno s njim.

U ponoć, uz veliku rođendansku tortu i pjesmu predvođeni Jasminom Stavrosom, čestitali smo Anti Surjanu dvadeseti rođendan.

Održana je i bogata nagradna lutrija.

Posebno nas je razveselio dolazak na koncert članova Udruge Sunce iz Makarske.

... ovo su nam omogućili naši prijatelji Red Dragonsi. Puno truda, vremena i „sebe“  su uložili u realizaciju ovoga koncerta na čemu im se od srca zahvaljujemo. Dobro se dobrim vraća!

Ovu akciju svojim prilogom podržali su posjetitelji „5. rock & bikes forest party“ kojeg organizira Moto klub Korkyra riders.

Definitivno dan  za pamćenje prepun emocija. Hvala Staki, hvala svima ...